Ledige plasser i påsken!

Kun én måned igjen til påske. Er du en av dem som har funnet ut at du har lyst ut av landet i stedet for å sitte på fjellet? Her har du en oversikt over hva som er ledig.

Ledige plasser i påsken!
Publisert

Du er lovlig sent ute hvis det er først nå du har begynt å tenke på påskeferie utenfor landets grenser. Det meste av tradisjonelle pakketurer til sol og varme har vært utsolgt i lang tid. Det finnes fortsatt smutthull, men hovedsakelig til pulserende storbyer. Eller hva med et cruise i Atlanterhavet? Vi har gravd frem hva som fortsatt finnes av alternativer til ludospill på fjellet.

Bestem deg nå!

Generelt sett er det mye lettere å få en storbyferie fremfor en sol&bad ferie. I tabellene under ser du de forskjellige reisemålene som ennå er ledige, sammen med en frapris pr. person. Alle eksemplene inkluderer fly og hotell. Men husk: Listen er fersk – hvis du vil ut av landet i påsken bør du bestemme deg NÅ!

Møt våren i en storby!

Som du ser går de fleste ledige reisene til storbyer. Ettersom påsken kommer så sent i år, har du mulighet til å oppleve våren på sitt beste i både London, Paris, Budapest, Madrid, Praha, Wien, Barcelona, Berlin, Stockholm, Roma og København. Det bør være et meget godt alternativ til både snøferie og paraplydrinker på sol&bad-ferie. Her finner du kafeer, fortausrestauranter og kulturtilbud i massevis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer