Legg opp reiseruten på nett

Oslo-Hamburg: 821 kilometer, via Göteborg og Fredrikshavn. Det kommer til å ta rundt 11 timer å tilbakelegge denne strekningen, og du må regne med å punge ut med 76,50 euro (639 kroner) for drivstoff og bompenger.

Legg opp reiseruten på nett
Publisert
Sist oppdatert

Nei, vi har ikke brukt timer med kart og kalkulator for å finne ut av distanser, fartsgrenser og drivstofforbruk. Vi har kun tastet inn ønsket avreise- og ankomststed, biltype og bensinpris - og så har ruteplanleggerne på nett gjort planleggingen og kalkulasjonene for oss. Alt i løpet av sekunder.

Ferieplanleggingen blir absolutt enklere med denne typen hjelpemiddel. Vi viser vei til ruteplanleggere på Internett.

Skroll ned for mer.

VisvegNorsk tjeneste i regi av Statens kartverk og Statens Vegvesen. Lar deg søke opp adresser og planlegge reiseruter i Norge.

KrakDen danske tjenesten Krak kan hjelpe deg med mye, blant annet å legge opp reiserute - enten i Danmark eller i hele Europa. Språket er selvsagt dansk. OpelBilprodusent som lar deg planlegge reiseruten i Europa. Tjenesten er på engelsk, og dersom du ønsker at den skal regne ut drivstoffkostnader, må du taste inn drivstoffprisen i cent.

ViaMichelinHer kan du planlegge reiseruten i Europa. I tillegg til avstander og vegbeskrivelse, kan tjenesten også kalkulere kostnadene på reisen; drivstoff og bompenger inkludert. På ViaMichelins sider kan du også søke etter hoteller, restauranter, turistattraksjoner mm., på spesifiserte steder. Tjenesten kan benyttes på flere språk; engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk - men altså ikke på norsk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer