Legg opp reiseruten på nett

Oslo-Hamburg: 821 kilometer, via Göteborg og Fredrikshavn. Det kommer til å ta rundt 11 timer å tilbakelegge denne strekningen, og du må regne med å punge ut med 76,50 euro (639 kroner) for drivstoff og bompenger.

Legg opp reiseruten på nett
Publisert
Sist oppdatert

Nei, vi har ikke brukt timer med kart og kalkulator for å finne ut av distanser, fartsgrenser og drivstofforbruk. Vi har kun tastet inn ønsket avreise- og ankomststed, biltype og bensinpris - og så har ruteplanleggerne på nett gjort planleggingen og kalkulasjonene for oss. Alt i løpet av sekunder.

Ferieplanleggingen blir absolutt enklere med denne typen hjelpemiddel. Vi viser vei til ruteplanleggere på Internett.

Skroll ned for mer.

Visveg
Norsk tjeneste i regi av Statens kartverk og Statens Vegvesen. Lar deg søke opp adresser og planlegge reiseruter i Norge.

Krak
Den danske tjenesten Krak kan hjelpe deg med mye, blant annet å legge opp reiserute - enten i Danmark eller i hele Europa. Språket er selvsagt dansk.

Opel
Bilprodusent som lar deg planlegge reiseruten i Europa. Tjenesten er på engelsk, og dersom du ønsker at den skal regne ut drivstoffkostnader, må du taste inn drivstoffprisen i cent.

ViaMichelin
Her kan du planlegge reiseruten i Europa. I tillegg til avstander og vegbeskrivelse, kan tjenesten også kalkulere kostnadene på reisen; drivstoff og bompenger inkludert. På ViaMichelins sider kan du også søke etter hoteller, restauranter, turistattraksjoner mm., på spesifiserte steder. Tjenesten kan benyttes på flere språk; engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk - men altså ikke på norsk.

map24
Lar deg plalegge reiseruten i Europa. Gir deg rutebeskrivelse og tidsangivelser. Du kan velge mellom tysk, engelsk, fransk, nederlandsk, dansk og italiensk.

Volkswagen
Bilprodusenten Volkswagen har i likhet med Opel, også sin egen ruteplanlegger. Med hjelp av denne kan du lete deg fram på europeiske veier. Tysk tjeneste.

Reiseplanung
Tysk tjeneste som legger opp reiseruten din i Europa. Du får distanser og tidsangivelser.

Aral
Legger opp reiseruten i Europa. Gir deg tider og avstander, og regner også ut hvor mye penger du vil komme til å bruke i drivstoff på turen. Tysk tjeneste.

Autoroutes
Fransk tjeneste, men tilgjengelig på engelsk. Den planlegger ruten din, og forteller deg hvor mye du må regne med å punge ut i drivstoffutgifter - og kan også fortelle deg hva du må regne med i bomavgifter.

Marriott
Her kan du planlegge reiseruten både i USA, Canada og noen europeiske land. Du kan også velge å få listet hoteller på strekningen.

Maporama
Viser vei i Europa, Canada og USA. Viser tid og avstand, samt værmeldinger.

Freetrip
Guider deg langs amerikanske veier. Du kan også få assistanse til å finne overnattingssteder, spisesteder og turistattraksjoner på strekningen.

msn
Viser vei i USA, Canada og noen land i Europa.

Travelmate
Viser vei i Australia. Legger opp reiseruten din, og kan hjelpe deg å plotte inn turistattraksjoner, spisesteder, barneattraksjoner, overnattingssteder mm.

... men hva er det med Trøgstad?? Flere av ruteplanleggerne vi har vært innom, vi kan nevne Krak.dk og Teleinfo.de, har hatt trøbbel med å finne Trondheim i databasen sin. I stedet for å finne frem til det som faktisk er Norges tredje største by, foreslår ruteplanleggerne metropolen Trøgstad! Nok til å fornærme enhver trønder, men også temmelig håpløst. Moralen er: Om du ikke finner det eller de stadene du leter etter i den første ruteplanleggeren, så prøv en annen. Vi har ikke testet de ovennenvne nettsidene, så her får du prøve deg frem litt selv.

Ut å reise?


Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer