Legoland åpner:

Lego sjokkerer

Slik har du aldri sett luksusbilen før. Dette gir deg hakeslepp i sommer.

BIT FOR BIT: Slik har du aldri sett luksusbilen før. Mer enn 300 000 legoklosser er gått med til å bygge den nye Ferrari Monza SP1.
BIT FOR BIT: Slik har du aldri sett luksusbilen før. Mer enn 300 000 legoklosser er gått med til å bygge den nye Ferrari Monza SP1. Vis mer
Publisert

Flere tusen nordmenn besøker familieparken Legoland i Danmark hvert år. Og palmehelga er det klart for en ny sesong i parken som åpnet dørene første gang 7. juni 1968.

Og dersom du synes du har gjort en liten ingeniørbragd når du setter sammen en bil av legoklosser, så kommer du til å få hakeslepp hvis du besøker Legoland i sommer.

Er du vant til legopakker med normalt innhold når det kommer til antall klosser som vil du bli sjokkert når Legoland presenterer en av verdens sprekeste luksusbiler - i full størrelse - bygd i Lego.

Full fart

Mer enn 50 millioner besøkende har vært innom parken siden den åpnet første gang. Og i jakten på stadig mer spennende nyheter viser Legoland for første gang fram en fullskala Lego-Ferrari.

Motorsportinteressen rundt om i verden har fått et voldsomt løft gjennom økt fokus på Formel 1. Og det er litt av denne effekten familieparken håper skal gi dem rekordbesøk i sommer.

Imponerende

Den italiensk bilprodusent er kjent for sine eksklusive biler. Og nå er deres verdenskjente sportsbil, Ferrari Monza SP1, altså blitt bygget i Lego i full størrelse. Legobilen er det første man møter ved årets nye attraksjon i den danske fornøyelsesparken som ligger i Billund på Jylland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.