Lei av å trene på helsestudio?

Da kan dette være den rette ferien for deg i sommer...

Publisert
Sist oppdatert

Skal du komme i skikkelig form i sommer, så gjør det som en huleboer i Hellas.

Det er kanskje også litt mer fristende å løpe opp blomsterfylte åssider på Kreta, enn å svette sammen med 300 andre en varm ettermiddag på SATS?

Den nye treningsferien som skal få deg i toppform på rekordtid, tar sikte på å forandre "zoo humans" til "wild humans". Selskapet Wildfitness har drevet med denne typen forandring av mennesker de siste syv årene i Kenya, men nå starter de opp på øya Kreta i Middelhavet.

Mer om Kreta

Kanskje du treffer disse karene som venter på posten i utkanten av Milias. Du sitter derimot ikke mye på rumpen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Kanskje du treffer disse karene som venter på posten i utkanten av Milias. Du sitter derimot ikke mye på rumpen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer


Det ukeslange programmet har utgangspunkt i Milia, et historisk sted i vestsiden av de hvite fjellene, Europas lengste kløft.

Opp til 16 gjester flytter inn i Milias 13 historiske steinhus som er nyrestaurerte. Alle med privat balkong og utsikt over det flotte landskapet i området.

Den gjemte lille landsbyen er økologisk og det meste som blir konsumert i løpet av en uke er skaffet til veie på den gamle jakt- og samlermetoden. Kostholdet er likevel variert med ting som lokale reker og gresskarsuppe.

Naturligvis er det en daglig treningsdose som består av alt fra boksing i de lokale olivenlundene, til barbeint løping langs kysten. Det er også avslapningstid inne i bildet, med piknik, turer i solnedgangen og tradisjonell gresk dans.

Før du vender hjem får du også en velfortjent massasjepakke.

Sprek? Dette er bare for de tøffeste

Mer sport og aktiv på DinSide:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer