Lei av å trene på helsestudio?

Da kan dette være den rette ferien for deg i sommer...

Publisert
Sist oppdatert

Skal du komme i skikkelig form i sommer, så gjør det som en huleboer i Hellas.

Det er kanskje også litt mer fristende å løpe opp blomsterfylte åssider på Kreta, enn å svette sammen med 300 andre en varm ettermiddag på SATS?

Den nye treningsferien som skal få deg i toppform på rekordtid, tar sikte på å forandre "zoo humans" til "wild humans". Selskapet Wildfitness har drevet med denne typen forandring av mennesker de siste syv årene i Kenya, men nå starter de opp på øya Kreta i Middelhavet.

Mer om Kreta

Det ukeslange programmet har utgangspunkt i Milia, et historisk sted i vestsiden av de hvite fjellene, Europas lengste kløft.

Opp til 16 gjester flytter inn i Milias 13 historiske steinhus som er nyrestaurerte. Alle med privat balkong og utsikt over det flotte landskapet i området.

Den gjemte lille landsbyen er økologisk og det meste som blir konsumert i løpet av en uke er skaffet til veie på den gamle jakt- og samlermetoden. Kostholdet er likevel variert med ting som lokale reker og gresskarsuppe.

Naturligvis er det en daglig treningsdose som består av alt fra boksing i de lokale olivenlundene, til barbeint løping langs kysten. Det er også avslapningstid inne i bildet, med piknik, turer i solnedgangen og tradisjonell gresk dans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer