Lei av sure kelnere?

Her slipper du å forholde deg til dem.

På denne restauranten bestiller du mat og ber om regningen ved å berøre det interaktive spisebordet. Foto: Inamo
På denne restauranten bestiller du mat og ber om regningen ved å berøre det interaktive spisebordet. Foto: Inamo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dårlig service kan lett ødelegge en restaurantmiddag, uansett hvor god maten er. På den nyåpnede Londonrestauranten Inamo, derimot, skal det mye til for at dårlige kelnerne skal spolere middagen. Her er nemlig det meste styrt av hi-tech datautstyr.

Bestill på skjerm

Det nye restaurantkonseptet gjør det mulig for gjester å sitte ved bord som fungerer som en dataskjerm. Ved å berøre bordflaten, altså skjermene, kan gjestene se hele menyen og sende bestillingene sine rett til kjøkkenet.

Dersom gjestene skulle gå tom for ting å snakke om, kan de alltids spille spill, søke etter ting å gjøre i området, eller booke taxi hjem, alt bare ved å berøre bordplaten. Man kan sågar bestemme hvilket mønster man vil ha på sin virtuelle duk, i tillegg til at man via et webkamera kan følge med på kokkenes kunstner ute på kjøkkenet.

Her bør du spise i London

På Inamo kan du til og med velge hvilket mønster du vil ha på bordet ditt. Foto: Inamo
På Inamo kan du til og med velge hvilket mønster du vil ha på bordet ditt. Foto: Inamo Vis mer


- Overraskende god mat

Navah Bekhor er restaurantkritiker for restaurantguiden Square Meal i London, og har besøkt den uvanlige restauranten som ligger i Soho.

- Jeg var veldig overrasket over restauranten, det var veldig fint å sitte ned og bestille mat med en gang, og de interaktive effektene er veldig morsomme, sier hun til DinSide.

- Det kan høres ut som en gimmick, men maten, som er asiatisk med en vri, er overraskende god. Bestillingssystemet kan kanskje virke litt vel høyteknologisk, men det er faktisk veldig lett å navigere, så jeg tror det kan være en fin plass å ta med familien, så lenge du ikke har altfor små barn, fortsetter hun.

Inamo
Adresse: 134-136 Wardour Street
Telefon: 0044 207 7851 7051
På nett: inamo-restaurant.com

Her er burgeren gratis

Spis i mørket

Er du i London og på utkikk etter andre uvanlige restaurantopplevelser, bør du også ta turen til Dans le Noir i Clerkenwell, hvor restaurantgjestene spiser i mørket.

Restauranten drives av blinde, og omgivelsene er konstruert for å gi gjester en innføring i hvordan det er å være blind, og hvordan det er å spise mat og snakke med mennesker uten å dømme utseende.

Til tross for store utfordringer for hardt innarbeidede bordmaner, vil dette være en morsom kulinarisk opplevelse som du kommer til å huske lenge.

Dans le Noir
Adresse: 30-31 Clerkenwell Green
Telefon: 0044 207 253 1100
På nett: danslenoir.com

Europas ti beste restauranter

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer