Lei av sure kelnere?

Her slipper du å forholde deg til dem.

På denne restauranten bestiller du mat og ber om regningen ved å berøre det interaktive spisebordet. Foto: Inamo
På denne restauranten bestiller du mat og ber om regningen ved å berøre det interaktive spisebordet. Foto: Inamo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dårlig service kan lett ødelegge en restaurantmiddag, uansett hvor god maten er. På den nyåpnede Londonrestauranten Inamo, derimot, skal det mye til for at dårlige kelnerne skal spolere middagen. Her er nemlig det meste styrt av hi-tech datautstyr.

Bestill på skjerm

Det nye restaurantkonseptet gjør det mulig for gjester å sitte ved bord som fungerer som en dataskjerm. Ved å berøre bordflaten, altså skjermene, kan gjestene se hele menyen og sende bestillingene sine rett til kjøkkenet.

Dersom gjestene skulle gå tom for ting å snakke om, kan de alltids spille spill, søke etter ting å gjøre i området, eller booke taxi hjem, alt bare ved å berøre bordplaten. Man kan sågar bestemme hvilket mønster man vil ha på sin virtuelle duk, i tillegg til at man via et webkamera kan følge med på kokkenes kunstner ute på kjøkkenet.

Her bør du spise i London

- Overraskende god mat

Navah Bekhor er restaurantkritiker for restaurantguiden Square Meal i London, og har besøkt den uvanlige restauranten som ligger i Soho.

- Jeg var veldig overrasket over restauranten, det var veldig fint å sitte ned og bestille mat med en gang, og de interaktive effektene er veldig morsomme, sier hun til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer