Lei din egen luksushytte

Kjendiser, utleiemagnater og privatfamilier. Hytter i alle varianter kan leies i norske fjell, her er noen luksuriøse alternativer.

Publisert
Sist oppdatert

Hytter i populære områder i norske fjell koster dyrt. I fjor ble det omsatt omkring 40 hytter til mer enn tre millioner kroner i fjellet ifølge Finansavisen. Muligens et forbigående fenomen, men mens vi som ikke besitter kostbare fjelleiendommer venter på det store priskrakket, kan vi fryde oss over at det for de aller fleste av oss er billigere å leie enn å eie. I alle fall så lenge vi følger det vanlige mønsteret med en helg eller to, og vinter- og påskeferie som eneste brukstidspunkt.

Se mer lenger ned på siden.

Luksus til leie

Vi har funnet flere hytter i det ypperste luksussjiktet som kan leies av de som ønsker. Og når vi snakker luksus, mener vi minst bilvei helt frem, mange soveplasser, peis, boblebad, badstu, fullt utstyrt kjøkken og gjerne skiløype rett utenfor. Aller mest eksklusivt kan du bo på Geilo. Hytta som heter Blomset kan by på alt ovenfor, i tillegg til egne bad til hver av de 15 soverommene og svømmebasseng med motstrømsanlegg.

- Halvparten av våre leietakere er firmakunder og halvparten privatkunder. Da kan det være bryllup og merkedager, men også flere familier som slår seg sammen for ferie, forteller Jofrid Godejord som bor på gården som hytteområdet tilhører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer