Lei en shoppingkonsulent

Ny garderobe, men vet ikke hvor du skal finne den? Lei evinnelig traving i butikkene time etter time uten å finne et eneste plagg du liker? En shoppingkonsulent hjelper deg med letingen, og du lærer hvordan du skal kle deg på veien.

Publisert
Sist oppdatert

Tina Seltzer er farge- og stilkonsulent i kjeden Beauty for all Seasons, og tilbyr blant annet tjenester som shoppingkonsulent. Hun forteller at hun startet opp i Norge for rundt 15 år siden, men at det først var for et par år siden at dette med shoppinghjelp ble noe tema. Men siden i fjor har det tatt seg veldig opp, forteller hun.

- Inntil i fjor var det nok veldig ullent hva vi drev med, men etter Motepolitiet og Homsepatruljen har det virkelig tatt seg opp, og nå er det mange som tar kontakt, forteller Seltzer. De fleste er mellom 35 og 55 år, og det er gjerne folk som har skiftet jobb noen ganger og som er usikre på hva de skal ha på seg. Eller det kan være folk som har skilt seg og ønsker å bli helt ny. Og nå før jul kommer det mange menn som skal ha gavekort til konene sine, sier hun.

Seltzer tar 500 kroner timen, og på en eller to timer rekker du mye - men skal du ha en helt ny garderobe må du nok regne med at dettar litt lenger tid enn to timer. Seltzers kunder bruker alt mellom 2.000 og 35.000 på en slik handlerunde, avhengig av hva og hvor mye kunden skal ha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer