Lei en sjarmerende posebærer

LONDON: Vi har hørt om "personal shoppers" og vi har hørt om "manneparkering" for handleglade damer. Men nå kommer det ultimate hjelpemiddelet for en shoppingglad kvinne: Sjarmerende "posegutter" som bærer posene dine og komplimenterer deg underveis på handlerunden.

Publisert
Sist oppdatert

Og når du er mett og tilfreds med dagens handlerunde, sørger han for å få deg trygt plassert i en drosje med alle posene i bagasjerommet - og du kommer deg hjem etter en hyggelig handledag svettefri, og uten stress og mas fra en handlehatende bedre halvdel ...

Seven Dials

Det er i det moderne shoppingområdet "Seven Dials" nær Covent Garden i London, at du får tilbud om denne tjenesten. Det har vært testkjørt som et prøveprosjekt i juli i år, og kjøres nå for fullt i forkant av julen. Du har fire kjekkaser å velge mellom, og bestillingen kan gjøres på internett. Nettsiden til "Seven Dials" handleområde finner du her. Her gjelder "først til mølla"-prinsippet, så her er det bare å klikke seg inn og melde seg på!

Tålmodige kjekkaser

Guttene kan lånes for en periode på maks fire timer, men på den tiden greier du sikkert å få unnagjort en del pengebruk. Gutten bærer posene dine, og skal være utvalgt til jobben på bakgrunn av sin sjarme og tålmodighet.

Kommunikasjonsdirektør for Seven Dials, Donna Lambert, sier i en pressemelding at "Seven Dials posegutter skulle fjerne det belatstende fra shoppingen. Hvilken kvinne skulle ikke ville bli eskortert rundt de fantastiske butikkene i Seven Dials med en deilig kjekkas som bærer alle posene hennes og som ikke klager!"

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer