Lei i SEK - spar tusenlapper

Bestill feriehus fra Sverige - få tusenlapper ekstra i feriekassen.

Danmarksferien kan bli drøye 2.000 kroner billigere om du bestiller fra .se istedet for .no Foto: Niclas Jessen/VisitDenmark
Danmarksferien kan bli drøye 2.000 kroner billigere om du bestiller fra .se istedet for .no Foto: Niclas Jessen/VisitDenmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bestiller du feriehus fra Sverige, kan du få opptil flere tusenlapper ekstra i feriekassen i sommer.

Har du ennå ikke bestilt sommerhus for ferien, er det gode argumenter for å reagere nå. For med den deilige kursen på svenskekrona (sett med norske øyne) er det penger å hente på å bestille sommerhuset fra svensk side av grensa. Vi har sjekket prisene på to ukers leie av sommerhus både i Sverige og Danmark, og uansett hvor du skal er det i alle fall i gjennomsnitt to tusenlapper å hente på å sjekke priser på svenske nettsider fremfor norske.

Hvem får valutagevinsten?

Du har flere muligheter når du skal leie sommerhus; du kan leie fra feriehusselskaper som Novasol og Dancenter, fra andre hytteformidlingstjenester eller fra annonser på tjenester som Finn - og liknende svenske tjenester.

Du skal imidlertid være oppmerksom på at det ikke er alle selskapene som lar deg tjene på valutagevinsten. Hos Novasol kan du helt uten problemer bestille fra den svenske nettsiden og betale i svensk valuta.

- Ja, det går helt fint, det er inget problem, får vi vite av den hyggelige svenske kundebehandleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer