Lei Virgin-Bransons nye luksushytte

Virgingründer Richard Branson har pusset opp en luksushytte i Verbier. Den er din en hel uke for 400.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

The Lodge heter luksushytten, med adresse i det fasjonable skistedet Verbier i Sveits.

Luksushytten sto ferdig til utleie nå i januar, etter å ha blitt pusset opp for rundt 40 millioner kroner. Dette er en av fem VIP-eiendommer Branson leier ut til velbeslåtte på jakt etter fjong ferie.

Se bilder lenger ned i artikkelen

The Lodge inneholder ni store soverom, pluss en sovesal med plass til seks barn. I tillegg har hytten innendørs svømmebasseng, flere boblebad, en stor badstue, et trimrom, og en spaavdeling.

I stuen kan gjestene slappe av med en god film på en 50 tommers flatskjerm-tv, eller drømme seg bort i flammene i den store peisen. Rett utenfor hytten ligger en liten skøytebane som kun er til bruk for gjestene.

The Lodge ligger like ved Verbiers sentrum, og hovedheisene til det store skibakkenettet.

Virgin byr også på verdens første romturist-skip - som snart tar av fra Sverige?

Alt inkludert

Leieprisen starter på 36.250 pund, nesten 400.000 kroner per uke for hele hytten. I høysesongen koster en uke 59.000 pund, nesten 640.000 kroner. Ganske stive priser, selv om det altså er plass til 18 voksne og seks barn her.

Frokost, såkalt afternoon tea, som består av et utvalg sandwicher, kaker og te, pluss middag er inkludert i prisen. Det samme er alkohol - også sjampanje. Én kveld er ikke middagen inkludert, slik at gjestene kan teste ut restaurantene i Verbier. En egen privatsjåfør står til disposisjon hele døgnet for å kjøre gjestene rundt i Verbier.

Du må betale ekstra for spabehandlinger, vaskeritjeneste, transport til og fra destinasjonen, skikort, skiutstyr og skiundervisning.

Hytten er også til leie om sommeren, men da leier man rom for rom. Et dobbeltrom koster fra 3.120 pund, nesten 34.000 kroner, for en uke, hvis to deler.

Mer info: Virgin Limited Edition

På nett: Verbier

Foto: Virgin Limited Edition
Foto: Virgin Limited Edition Vis mer
Foto: Virgin Limited Edition
Foto: Virgin Limited Edition Vis mer
Alle foto: Virgin Limited Edition
Alle foto: Virgin Limited Edition Vis mer
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer