Leie babyutstyr på chartertur?

TIPS: Det er mye utstyr som skal med, for en småbarnsfamilie på tur. Charterselskapene lar deg leie babyutstyr på stedet, men ikke alle garanterer at du får det. Her er selskapenes praksis, priser og tipsene som gjør at du slipper å bekymre deg for om du får babyutstyret ved ankomst eller ikke.

Publisert
Sist oppdatert

Sprinkelseng, babystol og trille gjør livet lettere for både stor og liten, men mange som reiser med små barn vil nok helst vite at de får disponere dette utstyret eller ikke, før avreise fra Norge. Tre av de fire største norske charterselskapene har babypakker eller liknende på sine spesielt familierettede familieanlegg, og bestiller du dette utstyret her, er du garantert å få det. Men dette gjelder på langt nær alle hotellene i charterkatalogene; på de fleste er det regelen at du kan ønske deg utstyr, men du vet ikke om du får det før du er framme på hotellet.

>> Vil du være sikret det nødvendige utstyret? Klikk her får våre nødtips.

Familieanlegg

Planlegger du en charterferie med småbarn, er det mange hensyn og vurderinger som skal tas. Det skal være rolig og fint for småtten med gode grave- og bademuligheter, det skal kanskje være aktiviteter for større barn, og så skal det være hyggelige omgivelser og kanskje trivelige restauranter for mor og far. I tillegg så trenger man babyutstyr som man helst vil slippe å dra på, i tillegg til all den andre bagasjen som egentlig er nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer