Leie feriehus til sommeren?

Hva bør du tenke på? Her er flere gode råd.

Er det slik drømmeferiehuset ser ut? Foto: Marcelo Terraza
Er det slik drømmeferiehuset ser ut? Foto: Marcelo Terraza Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du planer om å leie et feriehus i sommer? Vi har hentet inn gode tips til hvordan du skal gå frem for og ikke å få en mislykket ferie.

Det er vanskelig å få en fin ferie hvis en skal reise to familier, og når du kommer frem viser det seg at det bare er plass til én familie. Etter en runde rundt huset finner dere også ut at toget suser forbi tre meter nedenfor hagen som så så fin ut i bildene i annonsen. God ferie!

Dette er ikke det ideelle hvis du skal på en ferie som har gledet deg til lenge. Derfor er det lurt å ta en del forholdsregler før du skal leie et feriehus i Norge eller et annet sted i Europa. Vi har snakket med Grete Sexe i Novasol som har gitt oss noen gode tips hvis du skal leie et feriehus.

Se de 13 tipsene fra Novasol her

Husk å bestille flybilletter

Grete Sexe anbefaler å bestille gjennom et selskap som driver med utleie av feriehus.

- Det trenger ikke være noe problem og leie privat, men sørg for at du har undersøkt godt. Man hører alltid skrekkhistoriene om de som reiser til huset de har bestilt, bare for å finne ut at der er det ingen ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.