Leiebil til flytogpris

General Motors, i samarbeid med Avis bilutleie tilbyr kunder å prøvekjøre den nye Saab 93 for kun 300 kroner i 12 timer. Det er det samme som å ta flytoget tur-retur Gardermoen - og tar deg fra dør til dør, skulle du være mindre enn et halvt døgn i Oslo.

Leiebil til flytogpris
Publisert
Sist oppdatert

De to samarbeidspartnerne melder om stor interesse for "Fly and Try"-konseptet. GM har stilt 20 Saaber til rådighet, som gir cirka 15 prøvekjøringer hver dag.

- For interesserte reisende er dette en gylden anledning til å komme seg ut av tidsklemma. Han eller hun får prøvekjørt bil med tid som ellers ville blitt brukt på tog eller i drosje, og det er "gratis" til tross for at vedkommende betaler 300 kroner. De pengene ville ellers blitt brukt på en billett til Flytoget, heter det i en pressemelding fra selskapene.

- Dette er en type aktivitet hvor alle parter kommer godt ut av det, mener markedssjef Espen Dyb Løvold i Avis.

For forbrukerne ser vi ihvertfall en gylden mulighet for dagsturister til Oslo å komme seg fra dør til dør til samme pris som man betaler for flytoget. Og jo flere dere er i bilen - jo mer sparer dere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer