Leiligheten var mindre enn antatt

Familien på fem trodde de hadde bestilt en treroms leilighet med to soverom, men fikk utdelt en toroms. De krever prisavslag.

ILLUSTRASJONSFOTO: Leiligheten på bildet har ingen forbindelse med den omtalte saken.
Foto: Bjørn Eirik Loftås Foto: BEL
ILLUSTRASJONSFOTO: Leiligheten på bildet har ingen forbindelse med den omtalte saken.
Foto: Bjørn Eirik Loftås Foto: BEL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familien bestilte leilighet for fem på Mallorca med Ving Norge. De hevder å ha fått opplyst at de ikke kunne få en leilighet med tre ekstrasenger, men at de måtte ha en leilighet med to separate soverom og en ekstraseng i oppholdsrommet. Det var også forklaringen de fikk fra selger på at reisen ble såpass dyr, hevder klagerne.

Ved ankomst Mallorca fikk de imidlertid ikke en treroms leilighet, men en leilighet med ett soverom og ett oppholdsrom. De misfornøyde sydenturistene skriver i sin klage at de på stedet forsøkte å få byttet leilighet til en treroms, men at dette ikke var mulig. Familien krever prisavslag utover de 1.500 kronene de har fått i erstatning for diverse andre mangler ved leiligheten.

Skroll ned for å se hva charterselskapet selv sier, og hva Reklamasjonsnenmda for selskapsreiser anbefaler som løsning.

Ving hevder de har sitt på det tørre

Ving Norge, som solgte familien reisen, hevder de har sitt på det tørre. De viser til at det i prislistene klart fremgår at det ikke er mulig å bestille treroms leiligheter ved dette leilighetshotellet, og at det heller ikke er mulig for selgeren å gjennomføre en bestilling for en treroms leilighet dersom dette ikke finnes i systemet deres. Reiseselskapet opplyser om at eneste mulighet for en familie på fem i dette hotellkomplekset, er en stor toroms med fire ordinære senger og en ekstraseng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer