Lekre hoteller ved Middelhavet

Her finner du luksus og stil i sommer.

Den italienske øya Panarea er et populært feriemål for italienere. Hotel Raya er kjent for å være et av de beste hotellene i De lipariske øyer. Foto: Hotel Raya, Panarea
Den italienske øya Panarea er et populært feriemål for italienere. Hotel Raya er kjent for å være et av de beste hotellene i De lipariske øyer. Foto: Hotel Raya, Panarea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Middelhavet er den store magneten for veldig mange av oss når vi skal planlegge sommerferien. Vi drømmer om turkisblått hav, sol, temperaturer på rundt 30 grader, og varme sommerkvelder på uterestaurant med et glass kald hvitvin eller en øl i hånden.

Skal du reise på egenhånd, som ganske mange velger nå som det er så mange direkteruter til Middelhavet, er det store spørsmålet: hvor skal du bo?

Jo tidligere du begynner å lete, jo bedre er utvalget, og jo større er sjansen for at du får rom på hotellet du ønsker deg.

Prismessig er det mest gunstig å reise enten i mai og juni eller i september. Juli og august er høysesong, og da priser de fleste hotellene ved Middelhavet seg opp.

I denne artikkelen presenterer vi et knippe hoteller som ligger like ved sjøen. De er ikke blant de billigste, men er du ute etter et lekkert hotell, kan et av disse være et godt valg. De syv første forslagene er hentet fra den ferske tyske boken Hotels mit Meerblick (Hoteller med havutsikt). De neste er DinSides egne forslag.

J. K. Place, Capri, ItaliaCapri regnes for en av de mest romantiske øyene i Italia. Hit strømmer nygifte par på bryllupsreise, og visst er det vakkert her, men det er nok ikke det billigste bryllupsreisemålet. Men skal du først reise hit, kan du like gjerne slå på stortromma. Er du ute i god tid kan du bestille et rom på J.K. Place, et lite boutiquehotell med en strand rett nedenfor. De 22 rommene er hvite og flotte med himmelseng og marmorbad. Lekkert bassengområde. De dyreste rommene har egne balkonger med havutsikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer