Leserbrev med krass kritikk!

Publisert

Ingen svarer oss når vi ringer!

Vi ankom Gardermoen etter en reise fra Denver til Atlanta, videre til Brussel med sluttdestinasjon Oslo Lufthavn. Ved ankomsten var selvfølgelig bagasjen blitt borte på veien. Mest sannsynlig ble den værende igjen i Brussel da det kun var en times opphold mellom flyene her.

Vi kontaktet handlingselskapet Servisair i ankomsthallen på Gardermoen. Her fikk vi beskjed om at bagasjen ville bli ettersendt. Ettersom vi skulle reise videre på ferie umiddelbart, oppstod det en del usikkerhet om hvor bagasjen skulle sendes. Servisair kunne fortelle at det ikke var noe problem. Hvis vi ombestemte oss angående leveringsadressen, kunne vi bare ringe dem og gi beskjed om en ny adresse. Alt greit så langt.

En liten stund etter avreise fra flyplassen ble det klart at det ble helt feil å sende bagasjen dit vi opprinnelig hadde gitt beskjed om. Vi ringte Servisair på Gardermoen, igjen, igjen og igjen – ikke noe svar. Det viste seg at det var helt umulig å få tak i noen hos Servisair. Vi prøvde informasjonsskranken på flyplassen. Her kom vi i hvert fall gjennom, men ble møtt av en lattermild konsulent som kunne fortelle at vi bare kunne glemme å komme i kontakt med noen hos Servisair. Det var med andre ord ingen engangshendelse vi hadde blitt utsatt for. Enden på historien ble at vi måtte reise tilbake til Gardermoen for å hente bagasjen selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer