Leserne slaktet Oslo

Debatten raste etter DinSides artikkel om hva utlendinger mente om Norge.

Publisert
Sist oppdatert

KOMMENTAR: I forbindelse med vår artikkel "Kjedelige fjorder og stygg hovedstad" som ble publisert søndag 10. juni, har ikke debattinnleggene latt vente på seg. Hardest medfart får hovedstaden som DinSides lesere tydeligvis ikke har noen ting til overs for.

Artikkelen handlet om hva man mener om Norge i den store verden. I bunn og grunn kan det virke som om utlendinger egentlig ikke bryr seg om landet vårt. Nu vel, det kan vi leve med. Men nordmenn bryr seg om landet, og hovedstaden vår fikk virkelig gjennomgå i debatten.

>>Kjedelige fjorder og stygg hovedstad

>>KOMMENTAR: Oslo - Sjarmløs by?

Hva er det med hovedstaden vår som gjør den så upopulær? Tydeligvis har vi Osloborgere på en eller annen måte klart å tirre på oss resten av landet. Hva har vi egentlig gjort for å få et slikt rykte?

Dette skrev leserne om innbyggerne

 • "Bogstadveien er prakteksempelet på faenskap: der går alle i stygge, kvasikule klær som ikke står i stil til hverken utdannings- eller almendanningsnivå: fysj!"

 • "Oschlooo er et provinsiell navlebeskuende lukket-for-omverden redselskabinett der hovedattraksjonen er uendelige villmarker en trikketur borte, der villmennene og villdamene og villungene og villhundene utagerer når de endelig slipper bort fra provinsialdritten."
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer