Lesernes særeste suvenirer

Leserne forteller om sine bomkjøp og sære suvenirhandler.

Publisert
Sist oppdatert

Simen forteller: Da jeg var på leirskole kjøpte jeg en fløyte som man skulle spille som en gjøk på... Den kostet 50 kroner. Dum som jeg var, kjøpte jeg den. Det angrer jeg på for nå er den brukket. Og den spilte aldri som en gjøk heller, det var ikke i nærheten de rette tonene engang ...

Sine forteller: Da jeg var i London kjøpte jeg en svart g-streng med glittertrykk av Union Jack, og som det sto "mind the gap" på. Den kosta cirka 50 kroner, den er kjempegod og jeg bruker den masse! Man har da alltids bruk for truser, så jeg syns det var et dritbra kjøp. Det var også den ENESTE suveniren jeg kjøpte, så normalt holder jeg meg unna alle de smakløse, glorete og ubrukelige tingene... Så vet dere det. Pleier som regel ikke sende mail til fremmede mennesker for å fortelle hva slags undertøy jeg har på meg, men det får gå for denne gang.

Bjørn Tore forteller: Min søster kjøpte en veldig fin tresjiraff på ferietur i Spania. Da hun kom hjem fant hun den samme sjiraffen hos en gateselger for en brøkdel av prisen.

Brian forteller: Var i byen Córdoba i Spania i 1997, og der så jeg et krusifiks med termometer nederst og korkåpner på toppen i en utrolig smakløs suvenirbutikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer