Lesernes verste reisemål!

I DinSide Reises Reiseguide kan du se hva som er verdens verste reisemål! Hvem bestemmer listen? Det gjør du! Her kan du selv legge inn karakterer og kommentarer hvis du mener du har funnet et fullstendig råttent reisemål.

Prøv du også! Klikk her.
Prøv du også! Klikk her. Vis mer
Publisert

I DinSide Reises reiseguide kan du være med å sette opp listene og skrive artikler om verdens verste reisemål. Du kan selvfølgelig også legge inn karakterer og leserbrev for det du mener er verdens beste reisemål!

En av våre lesere har svært negative erfaringer fra en amerikansk storby. Her kan du se hva Henning mener om den tilsynelatende mindre sympatiske metropolen Detroit:

Detroit

Detroit -- bilprodusentenes hjemstavn i USA er et - forferdelig - hull i bakken. Maken til ugjestmildt, kaldt og lite serviceminded reisemål skal du lete lenge etter. Maten er også stort sett elendig, betjeningen på selv de dyreste hotellene står langt tilbake å ønske i forhold til andre reisemål i USA. Du må ikke under noen omstendighet reise til Detroit i vintermånedene, det er kaldt, mørkt og lite snø. Flyplassen (Wayne International) er et mareritt. Ta med matpakke fra hotellet. Lykke til. Du kan sikkert trenge det. Sist gang jeg var der var vi på en italiensk restaurant, og havnet rett oppi en skuddveksling med maskinpistol (lokalt gjengoppgjør).

Enig??

Kjenner du igjen Detroit ut fra denne beskrivelsen? Gå inn i vår diskusjonsgruppe og diskuter listen fra plass én til ti! Er det egentlig så ille i Detroit? Er det andre steder som burde vært med i listen? Hvis det skal bli med andre steder i listen er det opp til deg! Det er lett å legge inn karakterer på reisemålene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer