Letizia-feberen herjer

BARCELONA/SPANIA: Spania-turister kan belage seg på å skifte ut de tradisjonelle spanske suvernirene som kastanjetter og flamencosjal med Letizia-effekter. Letizia-feberen herjer i Spania.

Publisert
Sist oppdatert

Letizia i marsipan, papir, bomull eller porselen? Spanske suvernirsjapper har hyllene fulle av den spanske tronarvingen Felipe de Borbóns forlovede Letizia Ortiz Rocasolano.

Letizia-industri

Turister på besøk i Spania kan belage seg på å støte på like mange Letizia-effekter som andre typiske spaniasuvenirer.

- Letimaniaen er her, proklamerer den katalanske avisen El Periódico. - Det er jo ikke hver dag den spanske tronarvingen gifter seg.

I Oviedo har konditoriet Asturias kommet opp med en nyvinning på produktfronten: Letizias, en marsipankake som ikke på langt nær er like søt som personen den har fått navnet sitt fra. Ifølge innehaveren selges det 300-400 letiziaer hver dag. I Murcia kan du kjøpe deg en leilighet i boligprosjektet Princesa Letizia; eiendommen vil ikke stå klar for om to år.

- Folk liker dette. Det er jo ikke det samme å bo på Manuel-hjørnet som på Letizia-hjørnet, sier José Marin, ansvarlig for det sør-spanske boligprosjektet til El Periódico.

Den spanske bodegaen Ribera de Duero har lagt ut bryllupsvin for salg. Videre kan Letizia-fansen kjøpe kalendere, kopper, brevåpnere, nøkkelringer, korker, alt med bilde av det det smilende paret. Kongelig touch til tross: Prisene starter på en halv euro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer