Lettere å surfe på flyplassen

Avinors lufthavner bytter ut kodekort med gratis SMS.

ENKLERE Å SURFE PÅ FLYPLASSEN: Fra 1. desember kan du logge deg på nettet via mobilen på alle Avinors lufthavner.  Foto: Silje Ulveseth
ENKLERE Å SURFE PÅ FLYPLASSEN: Fra 1. desember kan du logge deg på nettet via mobilen på alle Avinors lufthavner. Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. juni i år kom det gratis Internett på Avinors lufthavner. Siden da har du kunne hentet en påloggingskode ved kiosker eller spisesteder, enten på avgang eller inne på gateområdet, for å få gratis Internett i en time.

Nå skal dagens modell ved bruk av kort med kode byttes ut med en SMS-basert løsning, forteller Avinor i en pressemelding.

Les også: Nå kan du surfe gratis på Oslo Lufthavn

Har ofte gått tom for kort

1. desember skal det bli enda enklere for passasjerer ved Avinor lufthavner å surfe gratis på Internett ved bruk av SMS.

Hittil har over 500.000 passasjerer benyttet seg av gratis Internett siden lanseringen i juni.

– Vi ser av brukertallene at tilbudet om gratis internett på lufthavnene til Avinor er svært populært, og fra tid til annen har vi gått tom for kort enkelte steder. Men med den nye løsningen vil vi ikke lenger oppleve dette problemet, sier Øystein Høsteland Sundby, sjef for marked og kommersiell utvikling i Avinor, i pressemeldingen.

>>SAS lanserer telefontjeneste - igjen

Slik virker det

Den nye løsningen går ut på at du bestiller brukernavn og passord på påloggingsportalen til Avinor sin IP-sone med mobilnummeret ditt når du er på lufthavnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer