Lettlivet underholdning

Du trenger ikke være litteraturinteressert eller musikalsk for å dra på festival. Her er kalenderen for deg som foretrekker lettlivet underholdning.

Publisert
Sist oppdatert

Konebæring i Finland

Du bærer din kone, naboens kone eller en eller annen kvinne i en strekning på 253,5 meter; over sand, asfalt og gress, og gjennom vann. Paret som fullfører hinderløypen på kortest tid, vinner et steambad i ekte finsk ånd.

Sted og tid: Sonkajärvi, Finland, 1. til 3. juli.

Løgnhals

I november hvert år kåres verdens største løgnhals på The Bridge Inn i Holmrook, England. Konkurrenter fra fjern og nær kjemper om å fortelle de beste, villeste skrønene, så har du en god fiskehistorie er det bare å ta turen over.

Sted og tid: Holmrook, England, 17. november.

Tomatkasting i Spania

Hvert år kan du gå bananas - eller kanskje tomatas - under tomatkrigen La Tomatina i byen Buñol i Spania. Her er ingen trygge, så det er like greit å bevæpne seg først som sist. Store lastebiler frakter tomatene inn i gatene, og så er det bare å fylle nevene, sikte godt på beste og nærmeste offer og kyle til. Men husk å skvise tomaten før du kaster den, og når det andre skuddet fyres i luften er tomatkrigen over - og du må legge ned skytsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer