Levende skrekkfilm

Halloweenparaden er et friskt pust i skjønnhetstyranniets USA. Her er det nemlig om å gjøre å se styggest ut!

Levende skrekkfilm
Publisert

Verdens største fyllekalas, Freaksday, kall det hva du vil. En ting er sikkert: Natten før alle helgensdag, Halloween, feires med brask og bram over store deler av verden. Den største festen av dem alle holdes i New York, der over 20.000 mennesker deltar i the Village Halloween Parade.

Slik kan du delta i paraden

1.Alle som møter opp utkledd i kostyme kan delta, så være kreativ og gled deg over dagen da det virkelig er lov til å være stygg.

2.Møt opp på Sixth Avenue mellom Spring Street og Dominic Street. Ikke tenk på å leie bil for parkering er håpløst. Sats på t-banen til nærmeste holdeplass som er Spring Station (Linje AC eller E mot Eighth Avenue) Folk begynner å samles sånn i 18-tiden, og paraden begynner å gå klokken 19. Kommer du for sent kan det være vanskelig å henge med. Så er det bare å finne noen nye venner, en fin figur eller (u)hyggelig musikk marsjere til.

3.Følg med oppover Sixth Avenue. Dersom du av en eller annen grunn skulle finne det for godt å bevege deg i motsatt retning, vil du faktisk bli arrestert av politiet!

4.Når paraden nærmer seg 22nd Street begynner den å løse seg opp, og det er bare å kome seg inn på første og beste bar. Og du behøver ikke en gang tenke på å skifte, alle andre går rett ut på byen i sine kostymer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer