Lider du av "miserableitis" er Marokko løsningen

Turistland sliter i finanskrisen, og finner på mye rart for å lokke turistene.

Foto: www.moroccotherapy.com
Foto: www.moroccotherapy.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Føler du deg miserabel, gråteferdig eller helt utmattet? Det er finanskrisen som har skylden. Og det eneste som hjelper er en ferie i Marokko.

Ja, det stemmer, ifølge doktoren som er ekspert på marokkoterapi. Det eneste du trenger å gjøre for å bli deg selv igjen, er å ta turen til det nord-afrikanske landet og oppleve kulturen, maten, sol og strand.

På jakt etter et feriekupp? Sjekk nederst i saken.

Kriserammet turistindustri

Finanskrisen har rammet turistnæringen hardt. FNs World Tourism Organization beregner at turismen vil falle med minst to prosent i 2009, men en talsmann har uttalt at det kan bli så mye som fem prosent. Det vil særlig ramme europeiske destinasjoner, men fallet i turisme vil gå aller hardest utover mindre land som er avhengige av turismen i sin økonomi.

Som et svar på fallet i turistbesøk, har Marokkos turistkontor lansert en nettside der du kan finne hoteller og opplevelser til nedsatte priser.

Og det hele presenteres altså gjennom den marokkanske legen Karam. Han er alvorlig bekymret for helsetilstanden til vanlige folk. Dette er noen av "sykdommene" du kan rammes av i disse finanskrisetider:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer