Lisboas kuleste utesteder

Disse tingene forandrer seg fort. Det som var hot i går, er plutselig kjedelig og folketomt i morgen. Denne listen viser vei til de barene, restaurantene og klubbene hvor "det skjer" akkurat nå. Av: Vibeke Montero

Publisert
Sist oppdatert

Barer

Pê Sujo, Largo de São Martinho 6, Lisboa, tel. 21/886-5929Denne baren har live brasiliansk musikk som spesialitet. Hvem kan takke nei til en potent caipirinha og deilig bossanova?

Ginginha do Rossio, Largo de São Domingos, Baixa. Her serveres kun ginginha, en kirsebær-brandy drikk som også har gitt navn til baren. Her er det populært i helgene!

Restauranter

Gambrinus, Rua das Portas de Santo Antonio, nær Baixa.Dette er en god, gammel traver i Lisboa, og det skal godt gjøres å finne en drosjesjåfør som ikke kan veien hit i blinde. Slike steder overlever døgnfluerestaurantene pga. en ting: Fantastisk mat! Gambrinus har også en bar som heter "Barra" der det serveres lettere snacks.

Cervejaria O Ramiro, Av Almirante Reis, nær S. José Hospital.Igjen, denne bula kjenner drosjesjåførene til. Det kan hende du lurer på om du er på vei til et anbefalt spisested helt til du faktisk sitter der og spiser. For Ramiro ligger i et Lisboas lugubre strøk, med dophandel og prostitusjon som nærmeste nabo. Men ta det som et tegn på at få turister finner veien hit. Dette er ekte portugisisk sjømat som lisboenserne selv kommer for å spise. Grillet hummer og Gambas á guilho er noen av spesialitetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer