Lite å spare på nettbooking i London

Det er ikke all verden å spare på å bruke hotellbookingstjenestene på Internett når du bestiller hotell i London.

Publisert
Sist oppdatert

I DinSides prisundersøkelse var det fra 1 til 156 kroner å spare på disse tjenestene per natt. Hos det kjente bookingssystemet Placestostay.com kunne vi også tapt 769 kroner på å bestille her fremfor å ringe hotellet direkte.

64, 74, og 65 prosent rabatt for bestilling av hotell hos oss i forhold til å bestille direkte, lover Londontown.com. Placestostay.com lover også Internett-rabatter. Men rabattene var betydelig mindre enn lovet, og ofte var de av ubetydelig størrelse. DinSide Reise går Londontown.com og Placestostay.com etter i sømmene.

London
HotellPris London-
town
Places-
tostay
Pris per
direkte-
bestilling (NOK)
Du sparer på internett-
booking (NOK)
Annet
Twistle City Barbecan827Ikke oppgitt8281Budsjetthotell
The May Fair1 783Ikke oppgitt1 897114Fem stjerner
Radisson Edwardian Vanderbilt1 081Ikke oppgitt1 207126Fire stjerner
Exhibitoin Court HotelIkke oppgitt719563- 156Budsjetthotell
The Halkin HotelIkke oppgitt3 4442 675-769Fem stjerner. Spesialtilbud.
Byron HotelIkke oppgitt89492026Budsjetthotell. Spesialtilbud.
Pris gjelder per natt. Prisene er innhentet i uke 50. Prisene er regnet fra pund sterling etter Nordeas kurs og inkluderer 17,5 prosent skatt samt frokost. Forbehold om endringer.


Dyrere på nett

Største prisforskjell per overnattingsdøgn fant vi på tilbudet på overnatting hos Radisson Edwardian Vanderbilt fra Londontown.com: Hotellovernatting på det firestjerners hotellet kostet 1.081 per natt hos Londontown.com, mens en telefon til Radissons britiske reservasjonstjeneste gir oss et pristilbud på 1.207 kroner per døgn. Det blir en prisforskjell på 126 kroner per døgn. På en langweekend utgjør dette 504 kroner.

Noen av hotellbookingtjenestene er også dyrere enn å ringe hotellene direkte. Placestostays.coms tilbud på overnatting hos fasjonable Halkin Hotell i London var 769 kroner dyrere enn å ringe hotellet direkte.

Mye å spare i New York
Slik finner du den rimeligste overnattingen
Tilbake til innledningsartikkelen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer