Lite å spare på nettbooking i London

Det er ikke all verden å spare på å bruke hotellbookingstjenestene på Internett når du bestiller hotell i London.

Publisert
Sist oppdatert

I DinSides prisundersøkelse var det fra 1 til 156 kroner å spare på disse tjenestene per natt. Hos det kjente bookingssystemet Placestostay.com kunne vi også tapt 769 kroner på å bestille her fremfor å ringe hotellet direkte.

64, 74, og 65 prosent rabatt for bestilling av hotell hos oss i forhold til å bestille direkte, lover Londontown.com. Placestostay.com lover også Internett-rabatter. Men rabattene var betydelig mindre enn lovet, og ofte var de av ubetydelig størrelse. DinSide Reise går Londontown.com og Placestostay.com etter i sømmene.

Dyrere på nett

Største prisforskjell per overnattingsdøgn fant vi på tilbudet på overnatting hos Radisson Edwardian Vanderbilt fra Londontown.com: Hotellovernatting på det firestjerners hotellet kostet 1.081 per natt hos Londontown.com, mens en telefon til Radissons britiske reservasjonstjeneste gir oss et pristilbud på 1.207 kroner per døgn. Det blir en prisforskjell på 126 kroner per døgn. På en langweekend utgjør dette 504 kroner.

Noen av hotellbookingtjenestene er også dyrere enn å ringe hotellene direkte. Placestostays.coms tilbud på overnatting hos fasjonable Halkin Hotell i London var 769 kroner dyrere enn å ringe hotellet direkte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer