Lite klær, mye stil

BILDESPESIAL: Smått, blått, stropp og string. Bikiniene kommer nå til en butikk nær deg. Se de sexy bildene av hva vi kan håpe å se på stranda denne sommeren.

Publisert
Sist oppdatert

- Dette er en brasiliansk modell, sier ekspeditøren i Patricias Ramirez' bikiniforretning i den karbiske byen Cartagena.

- Så du bør ikke være redd for å vise frem enden din.

Ekspeditøren holder opp tre små knallrøde lapper med påtrykkede bringebær. Og så dytter hun journalisten inn i prøverommet med et titalls bikinier: noen med små perlebelter, andre med metallspenner, og hvor man kan velge dekningsgrad etter lysten til å vise frem attributtene. Men hvem har vel lyst til å dekke seg til? Det er Brasil det handler om når det snakkes bikini.

>>> BILDESPESIAL: Smått, rødt, stropp og string

Brasil, Brasil

Hos brasilianske Cia Maritim handler like mye om farger som lite tekstil; og det er ikke snakk om diskrete pasteller. Knall rosa, gult, oransje i kombinasjon med vekselvis lave skjæringer som flasher pupper og lår, mager og rumper.

Brasilianerne og karibierne leder an på bikinifronten, og designere som Dolce & Gabbana, Juicy Couture, Victoria's Secret og det mer hjemlige Hennes & Mauritz smeller til med inspirert badetøy à la tropicana.

70-tallet

Spilene og wonderbra-innlegg hører juratiden til. Oventil går det i trekantlapper og nedentil finnes det lavt skjærte bukser. Store palme- og blomstermønstre, slik mor hadde det på Huk i 1978 da hun var inspirert av Cacharel-blusen, er en annen retrofaktor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer