Litt kortere til Kina

1. mars 2012 åpner SAS ny rute fra København til Shanghai.

Kina har ikke flyttet på seg, men tiden det tar å reise, kortes inn med nye tilbud. Her ser du Airbus A340-300. Foto: SAS
Kina har ikke flyttet på seg, men tiden det tar å reise, kortes inn med nye tilbud. Her ser du Airbus A340-300. Foto: SAS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flytiden vil ta mellom 9,5 til 10 timer.

– Vi opplever en markant økning i etterspørselen på reiser til Kina, hvilket gjør at vi nå oppretter denne ruten til Shanghai, i tillegg til den populære Beijing-ruten som også går fra København, sier kommersiell direktør i SAS, Robin Kamark, i en pressemelding.

Kamark mener den vil gi gode forbindelser til et stort antall destinasjoner i begge ender av ruten, og får støtte fra sin kollega:

– Det er stadig flere kinesere som nå finner Skandinavia som interessant reisemål, og hele Norge får nyte godt av dette gjennom de gode forbindelsene inn til vårt nettverk på innlandet, forteller Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, til DinSide.

– Og prisen?

– Vi kommer til å kjøre faste lave priser på 5.694 kroner fra Oslo. Men jeg får signaler om at kampanjepriser vil ligge under 5.000 kroner tur/retur, inklusivt både bagasje og setevalg, påpeker Johansen.

>>>Hit går de nyeste direkterutene

Fly med SAS' største fly

Ruten «København - Shanghai» vil flys med SAS' største fly, Airbus A340-300. Det har 245 seter i tre serviceklasser, Business, Economy Extra og Economy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer