Litt vel hekta?

Når huset ditt er en tro kopi av tegneserieheltens, har det vel gått ørlite for langt ...

Velkommen til virkelighetens Simpson-hus. Huset er i ettertid malt i andre farger, for å gli litt mer inn i miljøet ...
Velkommen til virkelighetens Simpson-hus. Huset er i ettertid malt i andre farger, for å gli litt mer inn i miljøet ... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bo som Barbie, Homer Simpson eller så rosa som det bare kan gå an i ett Hello Kitty-hus.

Huset som du kan se øverst i artikkelen, er en nøyaktig kopi av Simpsons hus. Huset ble gitt bort til en Simpson-fan i forbindelse med en konkurranse sponset av Pepsi, Fox og husbyggeren i 1997, og ligger selvsagt i USA - nærmere bestemt i Henderson, Nevada.

Da huset stod ferdig, så det ut som en eksakt kopi av Simpsonhuset slik vi kjenner det fra tegneserien - men fargeklatten har i ettertid fått seg noen runder med malekosten, slik at det i dag glir litt mer inn i nabolaget som har vokst rundt tegneseriehuset. Naolaget der huset ble bygget har attpåtil økenavnet Springfield.

Huset er på 204 kvadratmeter og har fire soverom.

Barbie

Det ultimate Barbie-huset ble skapt av interiørdesigneren Jonathan Adler i anledning Barbies 50-års dag 9. mars 2009. Adler innredet et 325 kvadratmeter stort palass i Malibu med utsikt over Stillehavet, etter studier av hvordan Barbies drømmehus har vært de siste 50 årene. etter seks måneders planlegging, tok det kjendisdesigneren noen uker å sette Barbies drømmehus i stand til jubileet. Vi snakker rosa Barbie-tapet på soverommet, 50 par rosa stilettsko i garderoben og kjøkken fullpakket med muffins-ingredienser. I garasjen: en rosa Volkswagen Beetle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer