Livsnyterens København

Vi lot krakk være krakk, og dro til København for å leve over evne i to dager.

København er himmelen for luksusdyrene. Denne damen sikler på et par Guccisko. Foto: Stine Okkelmo
København er himmelen for luksusdyrene. Denne damen sikler på et par Guccisko. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er dårlige nyheter over hele linja. Bankene setter renten opp, aksjekursene stuper og boligmarkedet har frosset til is.

Det er nå vi burde stramme inn livreima. Ja, vi skal det, men ikke ennå. Ikke før vi en aller siste gang lever over evne så det virkelig svinger.

Det er nemlig det som er målet på vår lynvisitt til København. Vi skal ned til verdens hyggeligste storby nær oss for å gasse oss på gourmetrestauranter, velte oss i edderdundyner og skjemme bort kroppen på spa. Uten at vi egentlig har fortjent det i det hele tatt. Men det er kjekt å ha noe å tenke tilbake på når krisen slår inn for alvor, og restemat, sprinkelseng og spenol blir hverdagen.

Se den dejlige luksusen København kan by på, og hva den koster. Og sjekk ut budsjettvariantene vi også har tatt med.

HELT TOPP HOTELL

Det er bare ett sted å bo dersom du virkelig skal kjøre luksus når du er i København - på Nimb Hotel i Tivoli. Dette er Københavns nyeste luksushotell, og det er dyrt som fy. Det minste rommet koster 2.900 dkk - i lavsesong. Hotellet er griselekkert, og rommene er store og luksuriøse, med gigantiske badekar på badet. Se forøvrig vår hotellanmeldelse av Nimb Hotel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.