Logg på for plass i NYCs hotteste restaurant

I New Yorks hotteste restaurant bestiller du plass via nettet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å komme inn på de hotte stedene på Manhattan. Du kan godt risikere å bli stående i køen, mens du ser andre (som er rikere og mer kjent enn deg) seile forbi.

Men på New Yorks hotteste restaurantbar akkurat nå, Momofuku Ko, kan hvem som helst få plass ved et av de 14 setene på det lille, men å så trendy, spisestedet, skriver The Guardian.

Det går faktisk ikke an å få plass uten å bestille via nettet.

Lite, men eksklusivt hos Momofuku. Foto: Momofuku
Lite, men eksklusivt hos Momofuku. Foto: Momofuku Vis mer

Men du må være på hugget. Hver dag klokken 10 åpnes det for
reservasjon for de syv neste dagene. Regn med at de seks første er fullbooket, men er du kjapp, får du reservert plass til den syvende dagen.

Når du bestiller, må du gi fra deg kredittkortopplysninger. Slik unngår baren "lurebestillinger".

Ikke engang Manhattans mest kjente, fra gründere til restaurantanmeldere, får sneket seg foran i systemet. Alle må bestille via nettsiden.

Håper og ber

Frank Bruni, en legendarisk restaurantanmelder som skriver for New York Times, beskrev på sin blogg bestillingsprosessen slik: "click-click-hope-click-pray-click-please-God-click-fret-sweat-panic-pray-some-more".

Mannen bak Momofuku Ko, David Chang, er en legendarisk kokk, og folk går altså mann av huse for å besøke den lille restauranten hans. Den er amerikansk med en tvist av smeltedigelen New York jo er. Menyen endres daglig. En tirettersmeny koster 85 dollar, cirka 425 kroner.

På nett: Momofuku Ko

Kilder: The Guardian og New York Magazine


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer