London - hele verden på et fat!

I Angel i London finnes mat av alle nasjonaliteter: Vi har funnet de ti beste for deg som vil spise deg gjennom verden på ett sted.

Publisert

Behovet for variert mat kan du for eksempel oppfylle ved å reise jorden rundt på åtti dager som Phileas Fogg gjorde i sin tid. Eller du kan ta en tur til London.

Upper Street

For at du ikke skal bli lurt til å tro at du spiser ekte eksotisk mat fra alle verdens krinkelkroker spurte jeg mennesker fra 38 forskjellige nasjonaliteter hvor man fant den beste maten fra deres land i London. Svaret fra ti av dem pekte mot restauranter på Upper Street i Angel i London.

Ekte londonere

Covent Garden, Leicester Square og Soho ligger midt i Londons smørøye og trekker turister fra hele verden. Vil du komme deg litt bort fra turisthordene i disse strøkene, og se hvor ekte "Londoners" går for et godt måltid eller en kveld ute på byen, drar du i stedet til Angel. Dette området ligger knappe tredve minutters gange fra Londons heteste turistområder.

Angel er det raskest voksende utelivsområdet i London og har i noen år nå trukket celebriteter som gjerne vil bo nært sentrum uten å betale skyhøye priser.

Du kan gå dit fra de sentrale turiststrøkene. Enklere er det å benytte undergrunnen. Ta Northern Line til Angel t-bane stasjon, og du kan spise deg gjennom verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer