- London er minst vennlig

Britene slakter hovedstadens beboere.

Publisert
Sist oppdatert

De har best mat, underholdning og natteliv - slik som hører hovedstader flest til - men de lokale er minst vennlige i hele Storbritannia.

Reisenettstedet TripAdvisor undersøkte hva britene syntes om sine naboer, og London kom best ut i mange av kategoriene - men dårligst ut når det gjaldt oppførsel.

Når det gjaldt den mest bøllete lokalbefolkningen fikk London en tredjeplass, mens Blackpool og Brighton tar bøllegull- og sølv.

Les også:
Her bor du best i England

Billig og bra i London

Røm til Skottland

Prisen for det mest vennlige reisemålet gikk til de skotske fjellstrøkene og øyene, samt innbyggerne i Yorkshire Dales og Cornwall.

De samme reisemålene ble også kåret til de beste stedene å dra når man vil rømme vekk fra hverdagen.

Best for familien er Cornwall, etterfulgt av Blackpool Pleasure Beach og den engelske rivieraen.

Les også: Cornwall - Englands skjulte paradis

- Været er ikke alltid like snilt, men med så mange alternativer virker det ikke som at det gjør noe, sier kommunikasjonsdirektøren i TripAdvisor Europe, Luke Fredberg, til nettstedet TravelMail.

Til tross for sterk kritikk for vennligheten til sine innbyggere, gjorde London det bra på kåringen over britenes hjemlige favorittsteder:

1. Cornwall
2. De skotske fjellstrøkene og øyene
3. Lake District
4. London
5. Yorkshire Dales

Les også: Her er vikinger hjertelig velkomne

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer