London: Fem billige hotell

Den britiske avisen The Independent presenterer de fem beste budsjetthotellene i London.

Publisert
Sist oppdatert

London er en dyr by å reise på storbyferie til.

Hotellene er også dyre og bittesmå, med trekkfulle rom og dusjer med altfor lite varmtvann.

Men i løpet av de siste årene har det skjedd en del på hotellfronten i London. Det har åpnet en rekke billige hotell som ikke har vært sparsomme med standarden selv om de ikke tar seg grisebetalt for overnattingen.

Den britiske avisen The Independent har plukket ut de fem billighotellene de synes er best. Fire av dem har du kunnet lese om på DinSide før.

Her er listen:

Palmers Lodge, Swiss Cottage

Palmers Lodge er stemt frem som et av verdens ti beste hosteller av hostels.com. Du behøver imidlertid ikke bo på sovesal, hostellet har også dobbeltrom. Palmers Lodge ligger i et vernet, viktoriansk hus i Swiss Cottage, litt nord i London. I fjor ble det pusset opp, og det kan tilby 34 rom, fra dobbeltrom med eget bad til flermannsrom. Hostellet har også bar og restaurant.

Hvor: 40 College Crescent, Swiss CottagePris dobbeltrom: fra 52 pund (cirka 620 kroner), inkludert frokostPå nett: Palmers Lodge

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer