London for 319,-

Høstferien tar kål på reisekuppene i tiden fremover. De billigste reisene som selges nå, er de med utreise i desember. Men vend nesen mot storbyferie og lavprisflyene, og historien blir en helt annen!

Publisert
Sist oppdatert

For deg som jakter på reisekupp i chartermarkedet nå, er tilbudet magert. Høstferieturistene legger beslag på det som er av reiser, og restene er få og dyre. Kan du kun reise fra norske flyplasser, bør du rett og slett vente. De billigste reisene som selges nå, er de som foregår midt i den travle adventstiden.

Kan du imidlertid tenke deg å ta kofferten med innom Sverige er prisbildet et helt annet. Reiser til like rundt tusenlappen florerer på tilbudslistene fra svenske turoperatører.

De beste svensketilbudene

Fritidsresor, Star Tours svenske søsterselskap, har de fleste lavpristilbudene denne uken. Riktig mye å velge i under 1.500 svenske kroner om du skaffer hotell selv. Vil du ha bosted inkludert i prisen starter de fleste på drøye 2.200 svenske kroner.

De billigste reisene fra Norge nå

I restplasslistene fra norske charterselskaper er det ikke mye å glede seg over prismessig. Men vil du absolutt reise nå, er det i det minste plasser å finne. Den laveste prisen vaker rett under 2000-kronersmerket, men for å ha noe å velge mellom i oktober, må du nok regne med å betale både tre og opp i fire tusen. Og fra enkelte byer virker det totalt støvsugd nå - best utvalg finnes fra Oslo, Stavanger og Bergen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer