London for barn

Å tilbringe høstferien i London behøver ikke bare bety shopping med mamma og kjedelig sightseeing med pappa. DinSide viser hva London har å by på for barna.

Publisert
Sist oppdatert

Tiåringen synes ikke det er spesielt gøy å halse rundt på Selfridges på jakt etter sko med mamma. Ikke er det spesielt kult å dra på British Museum med pappa heller. Det finnes grenser for hvor lenge det er stas å se på gamle krukker før det begynner å krible i kroppen.

Det finnes masse aktiviteter som passer for barn i London. Her får du forslag til spennende museer og severdigheter, butikker som må besøkes eller styres unna (alt etter hvor mye lommepenger poden har fått til turen), og hvilke restauranter som gir opplevelser barna husker lenger enn det tar før maten om en time eller to...

Skroll ned for mer.

Morsomme museer og severdigheter

Det hadde jo vært litt ålreit hvis barna faktisk lærte noe av Londonturen også, da. Og så gir det kanskje mamma litt bedre samvittighet for all shoppingen. Da kom det liksom noe godt ut av turen likevel.

Natural History MuseumMuseet for den som er interessert i alt som har med dyr og natur å gjøre. Museet er kjempestort og inneholder alt fra forhistoriske dinosaurer til 22 millioner (!) forskjellige dyr på sprit. For tiden går utstillingen T-Rex: The Killer Question som spør om tyrannosaurusen virkelig var en drapsmaskin, eller om den var et åtseldyr, slik en forsker nylig hevdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer