London for kr 995

Høstferien har holdt prisene på normalnivå, nå er trenden i ferd med å snu.

Publisert

Det har vært langt mellom de gode tilbudene på reisefronten i det siste. Høstferien er høysesong og restplassmarkedet har vært et kjedelig skue. Nå kan det virke som de glade dager er tilbake. Ving har akkurat satt ned prisen på søndagens avgang til London. Fem dager i storbyen for 995 kroner - det er en god pris.

Storbyhelg

For nå er det først og fremst storbyferie som gjelder. Charterselskapene sliter med å selge ut plassene til byer som London, Roma, Paris og Praha, og med katalogpriser fra kr 3.500 må det kunne sies at miniuker fra kr 1.695 fortjener å bli kalt reisekupp. Vil du vite mer om hva de forskjellige operatørene vil ha for å sende deg til storbyene i høst, kan du sjekke det 18137">her.

Er ikke kravene til standard for strenge går det som regel greit å skaffe hotell selv, om turen kun går med fly.

Finner du ikke noe som passer deg fra de hjemlige flyplassene, kan det være et godt tips å sjekke hvordan markedet er utenfor landegrensene. Med utreise fra Stockholm finner vi flere gode tilbud til byer rundt i Europa samt til sydligere strøk. Fem dager i London for SEK 800, eller hva med en uke i Nice for SEK 995? De beste tilbudene fra byer som Gøteborg, Stockholm og København finner du 18140">her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer