London har de verste hotellene

Og vår favorittby København kommer heller ikke spesielt godt ut.

Det er mange dårlige hoteller i London, men også mange som er veldig bra. Foto: Visitlondonimages
Det er mange dårlige hoteller i London, men også mange som er veldig bra. Foto: Visitlondonimages Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er prissammenligningssiden Trivago.co.uk som har gjennomført undersøkelsen. De gikk gjennom sine hotellanmeldelser for hoteller i europeiske storbyer lagt inn av brukerne, og fant at hotellene i London hadde fått laveste gjennomsnittlige score - 69,9 prosentpoeng.

London har mange dårlige hoteller, ingen tvil om det. Mange londonturister opplever at rommet er knøttlite, at vinduene ikke er tette, og at det er fuktig og kaldt på rommet.

Det er verdt å merke seg at byggstandarden i London ikke er på langt nær så bra som den vi er vant med i Norge. Skal du til London på vinterstid, er det verdt å tenke på dette, og spytte i litt ekstra for å sikre deg rom på et ordentlig hotell med levelig innetemperatur og lite fukt på rommet.

DinSide har tidligere skrevet om Londons verste hoteller, rangert av Tripadvisors brukere. Se den elendige standarden på disse bildene.

Vårt råd er å velge minst firestjerners hotell i London. Trestjerners kan også gå, men da bør du undersøke nøye fasilitetene, og studere bildene av hotellet godt. Sjekk også hvilke skussmål det har fått hos for eksempel Tripadvisor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer