London-New York på 18 uker

Pris: 50.000 kroner ...

London-New York på 18 uker
Publisert
Sist oppdatert

Denne bussturen er ikke for deg som kun ser på reisen som en transportetappe. 18 uker regner bussen å bruke på den 22.500 kilometer lange reisen. Pris: 4.950 pund, eller 50.171 norske kroner.

18 uker, 13 land ...

Det er det busselskapet OzBus, med base i London og Sydney, som har satt den ubeskjedne reisen på programmet. Selskapet har imidlertid erfaring med lengre bussreiser. I september 2007 startet de busstransport mellom London og Sydney. Dette er en reise på 24.150 kilometer, som tar 12 uker.

Les mer om London-Sydney-ruten i denne artikkelen.

London-New York-turen er altså hakket hvassere enn Australia-ruten. I løpet av de 18 ukene som det vil ta fra London til The Apple, vil bussen kjøre gjennom 13 land; fra London over Asia og Alaska og til New York. Dette er noen av stedene busspassasjerene vil få oppleve:

London-Amstardam-Berlin-Polen/Warszawa-Minsk-Russland/Moskva/Uralfjellene-Kazakhstan-Kina/Keijing-Russland-Alaska-Kanada-USA/New York.

Første tur går 29. mars 2009, og skal være fremme i New York 2. august. Det er også satt opp en avgang 26. juli 2009, med ankomst 29. november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer