Londons beste musikaler

Det anerkjente nettstedet Londontown.com gir oss de ti fremste musikalene på Londons mange scener for tiden.

Publisert
Sist oppdatert

Abbamusikalen Mamma Mia! er fersk i selskap med gamle travere som Phantom of the Opera, Fame og My Fair Lady. Her er tipsene fra londonspesialistene i Londontown.com - de ti beste musikalene og teaterstykkene i storbyen.

Mer lenger ned på sidenThe Lion KingSceneversjonen av den kjente Disneyfilmen med samme navn, går med stor suksess på Lyceum Theatre. Priser fra 17,5 til 40 pund.Mamma Mia!Historien om en livlig alenemamma og hennes romantiske datter sys sammen med Abbas herlige pop-perler. På Prince Edward Theatre til priser fra 18,5 til 40 pund.Phantom of the OperaAndrew Lloyd Webbers klassiske stykke om en tragisk kjærlighetshistorie i Paris går på Her Majesty's Theatre in Haymarket. Priser fra 10 til 40 pund.FameFølg studentene ved New Yorks berømte stjernefabrikk på veien til berømmelse. Stykket ser du på Aldwych Theatre, til priser fra 7,5 til 37,5 pund.My Fair LadyEn klassiker som også kan nytes her til lands for tiden, i norsk versjon. Språkprofessor Higgins vedder på at han skal gjøre en dame av ubemidlede Eliza Dolittle. Du ser stykket på Theatre Royal Drury Lane, priser mellom 7,5 og 40 pund.Les MiserablesKlassisk historie basert på Victor Hugos roman. De miserable har vist seg frem i årevis, og du kan se dem på Palace Theatre. Pris fra 7 til 40 pund.ChicagoStykket om den morderiske korjenta Roxia, hadde braksuksess i Oslo for litt siden, og er nå filmatisert med diverse oskarstatuetter i sikte. Teaterversjonen i London går på The Adelphi Theatre, du får billetter fra 15 til 40 pund.The MousetrapDet stykket i verden som har gått lengst sammenhengende - siden 1974! Musefellen er basert på Agatha Christies berømte kriminalroman. Få det med deg på St Martin's Theatre, fra 11,5 til 30 pund.GreaseUten Olivia Newton-John og John Travolta, men med den sukkersøte musikken. Går på Victoria Palace, priser fra 7,5 til 35 pund.TabooEn ny musikal med 80-talls retro i fokus. Miks av nye sanger og velkjente klassikere fra jappetiåret. Stykket går på The Venue, pris fra 25 til 40 pund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer