Londons beste teserveringer

Publisert
Sist oppdatert

St. James's Restaurant, Fortnum and Mason

Fortnum and Mason er Storbritannias eldste tehus, og har servert afternoon tea lengst av alle. Her kommer både turister og londonere innom etter shoppingen eller museumsbesøket. Det er greit å stille i olabukser, men du bør være ordentlig kledt, og ikke gå med joggesko.

Pris: Fra 25 pund (cirka 285 kroner)Tidspunkt: 15 til 17.30 (stengt søndager)Adresse: PiccadillyTube: Piccadilly eller Green ParkPå nett: St. James's Restaurant

The Foyer, Claridge's Hotel

Femstjernershotellet Claridge's restaurant The Foyer vant Top London Afternoon Tea 2006 Award og regnes altså for å være det beste stedet å innta afternoon tea i øyeblikket. Claridge's er kjent for sitt syltetøy med tesmak, som serveres sammen med sconesen. Her nytter det ikke å komme slengende i olabukse og joggesko. Her skal det være stil.

Pris: Fra 28,5 pund (cirka 325 kroner)Tidspunkt: 15 til 17.30Adresse: Brook StreetTube: Bond StreetPå nett: Claridges Afternoon Tea

Palm Court, The Ritz

Like ved siden av Fortnum and Mason ligger luksushotellet The Ritz. Det er hit kjendiser som er innom den britiske hovedstaden går dersom de har lyst på afternoon tea. Her bestemmer hovmesteren hva som er dagens te. Ikke noe slinger i valsen på Ritz, jakke og slips er obligatorisk. Her må du bestille bord på forhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer