Londons eldste marked

Er du god å prute? Da er Petticoat Lane markedet for deg!

Publisert
Sist oppdatert

Dette markedet ble etablert av franskmennene for 400 år siden, og er et av de eldste markedene i London.

 • Les også om Londons mest kjente marked
 • Se bilder fra markedene
 • Stort marked

  På søndager eksploderer markedet til tre ganger ukestørrelsen. Totalt finnes det her over 1.000 forskjellige boder som selger alt i fra porselen til leker, tekstiler, elektriske artikler, klær og lærprodukter. Her kan en finne merkeklær fra kjente varehus til halv pris. Dette er et marked der pruting er lov, og derfor er varene ikke priset.

  Dersom du har planer om å gå gjennom hele markedet bør du sette av god tid. Det tar nemlig flere timer å komme gjennom de store folkemassene. Under dronning Victoria's regjeringstid ble navnet på gaten endret til mer respektable Middlesex Street. Til tross for at dette er det offisielle navnet, kalles markedet fremdeles på folkemunne for Petticoat Lane Market. Dette er et meget livlig marked som tiltrekker seg tusenvis av lokale besøkende samt minst like mange turister hver søndag året rundt.

  Åpningstider

  Petticoat Lane har åpent mandag til fredag fra 10.00 - 14.00 og søndager 09.00 - 14.00.Innendørsmarkedet Spitalfields Market ligger forøvrig bare noen få hundre meter bort i veien.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer