Londons januarsalg

Årets shoppingkupp gjør du i The swinging city.

Januar er den store salgsmåneden, men i London begynner de første varemagasinene salget i romjulen. Foto: Colourbox
Januar er den store salgsmåneden, men i London begynner de første varemagasinene salget i romjulen. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om en shoppingtur til London i vinter? Da bør du ikke reise nå før jul, men vente til romjulen eller tidlig i januar.

I romjulen dras det store januarsalget i gang i London. Da dumper de store varemagasinene prisene på det meste, i håp om å få unna lageret før nye varer skal inn lenger ut i januar. I år regner alle med at salget skal bli ekstra bra, siden veldig mange butikker har merket finanskrisen, og har slitt med å få solgt unna varene sine. Regn med avslag på 30-70 prosent.

Når vi i tillegg tar med at pundet er veldig svakt mot kronen (for tiden er kursen cirka 9,30 kr for ett pund), kan salgskuppene i London virkelig lønne seg.

Det er Harrods' salg som er mest kjent. Folk står i køer utenfor dørene når eier Mohammed al-Fayed offisielt åpner salget 2. juledag klokken ti. Vil du ha tak i godbitene, bør du være her på salgets åpningsdag, eller i hvert fall i løpet av den første uken. Salget varer til 23. januar, så du kan gjøre gode kupp senere også, men de mest attraktive salgsvarene forsvinner ganske fort.

Om du ikke nødvendigvis får med deg Harrods' salgsstart, så er det et godt tips å besøke et av de store varemagasinene når du er på salgsjakt. Tvillingvarehusene John Lewis og Peter Jones (salg fra 27. des til 10. jan) har veldig mye til hjemmet - puter, gardiner, kjøkkenutstyr osv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer