Londons verste hoteller

Her bør du ikke overnatte.

Publisert
Sist oppdatert

London er kjent for å ha mange dårlige hoteller med slett service, skitneog små rom og dårlig service. Det finnes mange arrogante hotelleiere og langt flere utilfredse hotellgjester i denne byen.

Skal du booke deg inn på et billig hotell i London, og likevel ønsker å få en hyggelig hotellopplevelse, bør du sjekke ut Tripadvisors hotellanmeldelser (se lenker lenger nede i artikkelen).

På Tripadvisor kommenterer og rangerer folk hotellene de har bodd på. Dette kan være nyttig og fornøyelig lesing. For hvilke hoteller er det som IKKE anbefales, og hva er det som er galt med dem?Vi sjekket ut åtte prisgunstige hoteller, som alle har fått mer en 30 vurderinger, men som likevel ligger på jumboplass over anbefalte londonhoteller - de har bare fått fra 1 1/2 til 2 poeng. Det er kanskje ikke på et av disse hotellene du bør bestille rom...

Les også: Her er de verste hotellene i verden

Eden Plaza Hotel

Poeng: 1 1/2 av 5 poengVurderinger: 134

"Vi måtte betale i resepsjonen med en gang vi kom. Etter at resepsjonisten kastet nøklene våre på oss, gikk vi opp på hotellrommet. Rommet var fryktelig!"

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer