- Løp, paparazziene kommer!

Sightseeing-suksess i Los Angeles.

Du betaler 325 kroner for å få noen til å stresse og jage deg gjennom Beverly Hills og Hollywood ... Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox
Du betaler 325 kroner for å få noen til å stresse og jage deg gjennom Beverly Hills og Hollywood ... Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frem med de største solbrillene du kan finne, og kanskje en hatt eller et sjal - og løp!

Nå kan du føle deg som en ekte kjendis på shopping i Rodeo Drive, Los Angeles, USA - på Paparazzi-sightseeing med selskapet Off'n Running Tours. Dette selskapet driver med sightseeing til fots, i alle former - og dette ferskeste skuddet på sightseeingstammen er blitt en suksess.

Hvorfor noen vil ønske å betale penger for å bli jagd fra butikk til butikk, eller fra attraksjon til attraksjon, er muligens litt underlig - men hver sin lyst ...

Turen heter betegnende nok "Running from the Paparazzi Tour", og går daglig klokken 13 i perioden 16. august til 28. desember. Du starter som offer for kjeppjagingen på Rodeo Drive og Santa Monica Boulevard, som burde være kjente stedsnavn for deg som har vært, har sett filmer fra, eller har lest om, Los Angeles, Beverly Hills og Hollywood - de rike og velykkedes lekegrind.

Rodeo Drive er en av verdens råeste shoppinggater ...

Du må regne med å småløpe mellom små pustepauser med vindusshopping og kanskje kjendisspotting, jaget av innpåslitne kjendisfotografer. Turen tar halvannen time, og du vil da ha tilbakelagt cirka 6,5 kilometer av Beverly Hills' og Hollywoods kjente adresser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer