Løssnøkjøring i Verbier

Dette er ikke for pyser.

Lars Bull bruker vinteren på å reise rundt og teste skianlegg - for å hjelpe deg, selvsagt. Foto: Ole Thomas Halvorsen
Lars Bull bruker vinteren på å reise rundt og teste skianlegg - for å hjelpe deg, selvsagt. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liker du alpint? Da er vel månedene fremover den beste tiden av året for deg! Helt frem til påske vil DinSide presentere Skiguiden, et program om skiglede i Norge og utlandet.

Skiguiden har holdt det gående i 15 år, og de to som står bak, Lars Bull og Ole Thomas Halvorsen, har det mange vil anse som drømmejobben. De reiser rundt i Norge og resten av verden for å sjekke skiforholdene.

Denne sesongen tar de oss med til flere steder i Alpene, til Canada og til flere skisteder i Norge.

- Serien handler om destinasjoner og om alt som opptar de av oss som står på ski i bakker, sier Lars Bull.

Har du fått med deg alle episodene? Sjekk ut Skiguiden del 1, Skiguiden del 2, Skiguiden del 3, Skiguiden del 4, Skiguiden del 5 og Skiguiden del 6.

På løssnøkjøring i Verbier

Lars Bull er fortsatt i Verbier, og denne gangen skal han være med på løssnøkjøring med guide. Guiden heter Karolina Ekman, og er en av verdens beste frikjørere. Hun konkurrerer i frikjøring, og har vært kanadisk mester flere ganger. Dermed har hun mange gode tips om løssnøkjøring.

Det kommer godt med, for dagen etter skal Lars bli med en gruppe og kjøre ned på baksiden av Mont Fort i Verbier. Denne løssnøruten regnes for å være ganske bratt, og ikke for nybegynnere. Da er det greit å ha med seg en 74-årig guide som har 50 års erfaring!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.