Lufthansa får nye flyseter

Endelig mer beinplass!

BEDRE PLASS: De nye setene til Lufthansa har blitt tynnere, men gir også bedre plass til føttene. Foto: Lufthansa
BEDRE PLASS: De nye setene til Lufthansa har blitt tynnere, men gir også bedre plass til føttene. Foto: Lufthansa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som gruer deg til å fly bare fordi du vet at du kommer til å sitte vondt? Det er sjelden en fordel å ha lange ben når du skal reise i luften, og dessverre er det de færreste som kan eller vil betale for seter som lar deg ligge flatt, eller nærmest gjør deg vektløs.

Men den tid er snart over. Flere selskaper velger nå nye og plassbesparende setetyper. For eksempel melder Lufthansa i en pressemelding om splitter nye seter på sine tyske og europeiske fly fra slutten av 2011. Totalt vil 32.000 seter bli byttet ut i løpet av året.

Er du for tykk? Sjekk om du må betale for to flyseter

Fire centimeter ekstra

De nye setene skal gi bedre beinplass, i tillegg til en bedre sittekomfort. Recaro-setet har fått et mer moderne og oppdatert design, med slankere rygg og en ergonomisk form som vil gi passasjerene fire centimeter ekstra ved kneet.

Disse setene er også 30 prosent lettere enn tidligere, takket være det nye materialet i skinn. Hvert sete veier nå 10,87 kilo. Lufthansa mener også at denne vektreduksjonen vil bidra med å bevare miljøet, ettersom flyet vil bruke mindre drivstoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer