Lufthansa

Publisert
Sist oppdatert

Her finner du det meste av informasjon du måtte ønske, og i tillegg tjenester som bagasjesporing og innsjekking via sms, wap eller internett. Slik blir det ekstra enkelt å reise.

Men Lufthansa mangler litt når det gjelder brukervennlighet i bestillingstjenesten sin. Du kan gå inn via spesielle tilbud og sjekke de beste billettilbudene der. Derfra skal det gå an å klikke seg inn i bestillingstjenesten fra den interessante prisen, men dette fungerer ikke alltid; vi får en god del tilbakemeldinger av typen "ikke tilgjengelig på denne dato", men da må det vel gå an å vise tilbud på nærliggende datoer?

Bestillingstjenesten kunne i tillegg vært mer oversiktlig og mer vennlig overfor de prisbevisste; du må velge avgang før du ser prisen, og dette liker ikke lavprisprisjegerne! Vel er avgangene merket med klasse, men hvem vet hva det betyr, sånn prismessig?

Korte fakta:

Språk: Engelsk tekst, men priser i norske kroner.Billettbestilling fra startsiden: JaTrinn i billettbestillingen: 5Brukerstøtte: Ja, både på telefon og e-post.Billettbestilling uten registrering: JaNettadresse (ekstern lenk): lufthansa.comTerningkast: 3

    Her er det meste du trenger av fasiliteter på et flynettsted; det er bestilling, oversiktlige sider med det meste du måtte ønske av informasjon og tjenester som bagasjesporing, nettinnsjekk med mer. Men ingen lettvint lavpriskalender, og stort minus at prisen ikke er angitt når du må velge flyvning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer