Luftig erotikk

Her er noe av flysexhistoriene som har versert i pressen de siste årene.

Publisert
Sist oppdatert

British Airways forteller til Times Online at ett til to par hvert år blir tatt i sine forsøk på å utføre seksualakten i luften. Mange avsløres av andre passasjerer som klager på aktivitet og støy under teppene. Og i 2001 måtte de ansatte på et BA-fly til sist låse opp en av flyets toaletter fra utsiden, etter at et par hadde okkupert fasilitetene i mer enn en time.

Overamorøse flypassasjerer kan imidlertid oppleve langt heftigere etterspill enn påtale fra personalet.

Heftige bøter

I 1999 kunne BBC fortelle om paret på jobbreise som ble arrestert av politiet etter en heftig runde på første klasse under en transatlantisk flygning fra Dallas til Manchester. Paret ble siktet både for fyll og utuktig adferd, og for å ha forårsaket forstyrrelser og uro. Reglene paret ble siktet etter ble opprinnelig innført for å takle passasjerer som går berserk på fly (air rage). Paret som ikke kjente hverandre før flyreisen, ble senere dømt til å betale bøter på til sammen 2.250 pund (drøye 27.000 kroner) for flyfyll. Begge fikk også sparken av sine respektive arbeidsgivere.

Skumle terrorister

14. februar 2002 publiserte NTB en sak om at flysex på en rute fra London til New York utløste terroralarmen om bord. To menn begynte å oppføre seg underlig, og låste seg inne på flytoalettet sammen flere ganger. Besetningen reagerte på oppførselen, og kapteinen rapporterte hendelsen over radio hvorpå ruteflyet ble møtt av F-16 jagerfly og eskortert til New York. Vel fremme viste deg seg at gutta var høye på crack, og rett og slett hadde hatt seg gjentatte ganger på flytoalettet. De ble ikke arrestert, men sendt direkte tilbake til Storbritannia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer