Luftige klubbregler

Drømmer du om å bli klubbmedlem? Vi vil ikke anbefale det, men uansett kan du få en følelse av hva som kreves ved å sjekke "klubbreglene".

Publisert
Sist oppdatert

Mile High Club er uttrykket som brukes internasjonalt for å forklare at det handler om to som har sex i et fly mens det er i luften. Men Mile High Club har også blitt en faktisk klubb, og på deres noe tvilsomme nettsider kan du få tipsene som kan sikre deg medlemsskap.

1: Bestill en flyreise. Destinasjonen har ingen betydning, men husk at langflygninger gir deg mer tid til å få gjennomført planene.

2: Kom tidlig nok på flyplassen til å få oversikt over dine medpassasjerer, med hensikt å blinke ut aktuelle kandidater med akkurat like lite hemninger som deg selv. Kanskje du har tid til litt hyggelig forarbeide?

3: Skjebnen er neppe så blid at du blir sittende ved siden av den mest attraktive kandidaten, men med sjarm kan du underveis kanskje smigre deg til endrede setearrangementer.

4: Benytt deg av tepene som flyvertene deler ut. Velegnede øyeblikk for lyssky aktiviteter under teppet er når flyets filmunderholdning starter eller når lysene slukkes på nattflygninger. Unngå for all del å sette iverk aktiviteter under middagsserveringen. Toalettene er et aktuelt sted for deg som vil ha mer privatliv, men vær tidlig ute da odørene kan dempe lysten om mange har benyttet fasillitetene før deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer